Részesülj az általad  ajánlott partner vásárlásából! TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

RECEPTJEINK

Forró keleti rubin

Hozzávalók:

  • 20 ml Melegvíz
     
  • 180 ml tej
     
  • gramm Matcha por
    Elkészítés módja:
    1. Melegítsd fel a Van Houten őrölt rubincsokoládét és a vizet 60°C-ra. FIGYELMEZTETÉS: Ne lépje túl a 72°C-ot.
    2. Keverd össze és gőzöld fel a tejet és a japán matcha port 60°C-ra. Add hozzá a rubinkeverékhez.
     

Az őrült rázás

Hozzávalók:
 
kanál eperfagylalt alap
 
ml cseresznyelé
 
2-4 darab Jégkockák
Elkészítés módja:

1. Készítsen csokoládé ganache-t úgy, hogy 100 VH őrölt rubincsokoládét felold 50 g forró vízben (93-96°C), és öntse egy nyomógombos üvegbe. 

2. Díszítsd a pohár belsejét VH rubin csokoládé ganache-sal.

3. Keverj össze 80 g VH őrölt rubin csokoládé ganache-t 70 g kókusztejjel és 180 g eper- vagy málnafagylalttal.

4. Öntsd egy pohárba, és díszítsd tejszínhabbal, epervirágokkal és egy fánkkal. 

Díszek
Tejszínhab
Fánk rózsaszín cukormázzal
Eper és málna (opcionális)

Pillecukros Ruby forrrócsokoládé

Hozzávalók:

35 g  Van Houten GROUND RUBY forrócsokoládé por

200 ml félzsíros tej
Pilecukor
Elkészítés módja:

1. Öntsd a félzsíros tejet egy gőzölgő kancsóba, add hozzá a Van Houten rubin csokoládéport, és habverővel keverd el.


2. Gőzöld 70°C-ra (ne lépd túl a 80°C-ot).


3. Díszítsd tejszínhabbal, pillecukorral 

Opcionális; A félzsíros tejet 200 ml kesudiós tejjel helyettesítheti. 

DÍSZÍTÉSEK


• Tejszínhab


• Kesudió

 

Árukereső.hu