RECEPTJEINK
Forró keleti rubin
Hozzávalók:
-
20 ml Melegvíz
-
180 ml tej
-
3 gramm Matcha porElkészítés módja:1. Melegítsd fel a Van Houten őrölt rubincsokoládét és a vizet 60°C-ra. FIGYELMEZTETÉS: Ne lépje túl a 72°C-ot.
2. Keverd össze és gőzöld fel a tejet és a japán matcha port 60°C-ra. Add hozzá a rubinkeverékhez.
Az őrült rázás
1. Készítsen csokoládé ganache-t úgy, hogy 100 VH őrölt rubincsokoládét felold 50 g forró vízben (93-96°C), és öntse egy nyomógombos üvegbe.
2. Díszítsd a pohár belsejét VH rubin csokoládé ganache-sal.
3. Keverj össze 80 g VH őrölt rubin csokoládé ganache-t 70 g kókusztejjel és 180 g eper- vagy málnafagylalttal.
4. Öntsd egy pohárba, és díszítsd tejszínhabbal, epervirágokkal és egy fánkkal.
Díszek
Tejszínhab
Fánk rózsaszín cukormázzal
Eper és málna (opcionális)
Pillecukros Ruby forrrócsokoládé
Hozzávalók:
35 g Van Houten GROUND RUBY forrócsokoládé por
1. Öntsd a félzsíros tejet egy gőzölgő kancsóba, add hozzá a Van Houten rubin csokoládéport, és habverővel keverd el.
2. Gőzöld 70°C-ra (ne lépd túl a 80°C-ot).
3. Díszítsd tejszínhabbal, pillecukorral
Opcionális; A félzsíros tejet 200 ml kesudiós tejjel helyettesítheti.
DÍSZÍTÉSEK
• Tejszínhab
• Kesudió