Részesülj az általad  ajánlott partner vásárlásából! TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

RECEPTJEINK

Az őrült rázás

Az őrült rázás

 

 

Hozzávalók:
 
kanál eperfagylalt alap
 
ml cseresznyelé
 
2-4 darab Jégkockák
Elkészítés módja:

1. Készítsen csokoládé ganache-t úgy, hogy 100 VH őrölt rubincsokoládét felold 50 g forró vízben (93-96°C), és öntse egy nyomógombos üvegbe. 

2. Díszítsd a pohár belsejét VH rubin csokoládé ganache-sal.

3. Keverj össze 80 g VH őrölt rubin csokoládé ganache-t 70 g kókusztejjel és 180 g eper- vagy málnafagylalttal.

4. Öntsd egy pohárba, és díszítsd tejszínhabbal, epervirágokkal és egy fánkkal. 

Díszek


Tejszínhab


Fánk rózsaszín cukormázzal


Eper és málna (opcionális)

Árukereső.hu