RECEPTJEINK
Az arany szivárvány

Hozzávalók:
35 gramm Van Houten Ground Gold White fehér forrócsokoládé por
35 gramm Van Houten Ground Dark forrócsokoládé por
1,5 l tej
enyhén felvert tejszín
Elkészítés módja:
1. Keverjen össze ½ l tejet, 10 cl tejszínt és a Van Houten Ground Dark csokoládét egy habszifonban. Öntse az összetevők 1/3-át egy magas pohárba.
2. Keverjen össze ½ l tejet, 10 cl tejszínt és a Van Houten Ground Gold csokoládét egy habszifonban. Öntse az összetevők 1/3-át egy magas pohárba.
3. Keverjen össze ½ l tejet, 10 cl tejszínt és a Van Houten Ground Ruby csokoládét egy habszifonban. Öntse az összetevők 1/3-át egy magas pohárba.
4. Szórja meg tejszínhabbal, és díszítse áfonyával.
Dekorációk
• Tejszínhab
• Friss áfonya