Részesülj az általad  ajánlott partner vásárlásából! TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

ALAPANYAGOK

VENDING

lefelé mutató piros nyilak | Fibinger Zsuzsa lakberendezőlefelé mutató piros nyilak | Fibinger Zsuzsa lakberendezőlefelé mutató piros nyilak | Fibinger Zsuzsa lakberendezőlefelé mutató piros nyilak | Fibinger Zsuzsa lakberendezőlefelé mutató piros nyilak | Fibinger Zsuzsa lakberendezőlefelé mutató piros nyilak | Fibinger Zsuzsa lakberendező

A VENDING üzletágon belül italautomaták bérlésére is van lehetőség a Caffé Szamila Kft.-nél, hiszen italautomaták kihelyezését, a kihelyezett automaták karbantartását is vállaljuk. Amennyiben italautomata bérlés iránt érdeklődik, keressen fel minket elérhetőségeink egyikén:

E-mail: caffeszamila@caffeszamila.hu

Italautomata bérlés – italautomata kihelyezés

Milyen előnyökkel jár az italautomata bérlés?

Napjainkban társadalmunk igényt tart a különféle kávékülönlegességekre, frissítő italokra a rohanó hétköznapok során. Általában a napi teendők közepette nincs ideje az embernek beülni egy hangulatos kis kávézóba, ahol kényelmesen elfogyaszthatja élénkítő italát, hanem inkább elvitelre kéri, hogy haladjon a feladataival. Viszont így is veszít az idejéből, hiszen ki kell mennie az adott helyre, hogy megvásárolja a terméket, és még a sorban állást sem kerülheti el.

Ezért jó, ha egy intézmény rendelkezik italautomatákkal, ugyanis házon belül van lehetősége az érintetteknek azonnal hozzájutniuk a kívánt italkülönlegességekhez.

Mely helyekről nem hiányozhat egy italautomata?

Italautomatákat irodákba, üzemekbe, gyárakba, egészségügyi intézményekbe, vendéglátó egységekbe mindenképp javasolt kihelyezni. Ezeken a helyeken rengetegen dolgoznak és megfordulnak, így mindenképp érdemes élni a szolgáltatás lehetőségével.

Fontos, hogy az automatákba minőségi kávé kerüljön, a legjobb választásnak az Olasz Musetti kávépörkölők bizonyulnak. Vállalatunk foglalkozik kávé-, és italautomata kihelyezéssel, ráadásul kizárólag ilyen jellegű kávékat forgalmazunk. A kiválasztott típusú automatát rendkívül kedvező áron biztosítjuk, amelyet díjmentesen telepítünk és helyezünk üzembe. Ha a megrendelő igényt tart rá segítséget nyújtunk a működéshez szükséges vízkiállás kiépítésében is.

Az esetlegesen felmerülő problémákat, meghibásodásokat kimagasló szakértelemmel, gyorsan elhárítjuk, hiszen 24 órás országos szervizhálózattal rendelkezünk.

Forduljon hozzánk bizalommal oldalunk fejlécében megtalálható elérhetőségeink egyikén, készséggel állunk meglévő és leendő ügyfeleink rendelkezésére!

Árukereső.hu