Részesülj az általad  ajánlott partner vásárlásából! TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

BÉRLÉS

Tudta❓

Vállalatunk több, mint 25 éve van jelen a munkahelyek, irodák, közintézmények kávéellátási piacán. Célunk, hogy partnereink munkatársai számára magas minőségben , innovatív kávégépeken keresztül biztosítsuk a kávézás élményét naponta.

A méltán híres olasz kávé ízvilágát, modern, könnyen kezelhető és esztétikus kávégépeken keresztül hozzuk  el a munkahelyekre.

Szeretné, ha kollégái részére mindig elérhető lenne a friss olasz kávé? Szeretné, ha ügyfeleit, partnereit finom, friss kávéval tudná megkínálni ?  Szeretné, ha mindez minimális költségráfordítást jelente cége számára? Elvárása, hogy esetleges meghibásodás esetén ne kelljen a javítással foglalkozniuk ?

Ha, ilyen és hasonló kérdéseire keresi a választ, javasolt megoldásunk : kávégép bérlése ! 

Automatáink közül bármelyik mellett is dönt , számos előnyt kínálunk Önöknek:

  • a kávégép bérlés esetén nem kell nagyobb költséget beinvesztálnia.
  • a kávéfogyasztás könnyen tervezhetővé , nyomonkövethetővé, költségei előre kalkulálhatóvá válnak.
  • nem szükséges  szervízelésre költenie, hiszen esetleges meghibásodás esetén saját költségen javítjuk a bérelt kávégépet és a javítás idejére cserekészüléket biztosítunk, így kollégái ez alatt az időszak alatt sem maradnak kávéellátás nélkül.
  • 24 órás országos szervízhálózattal rendelkezünk, ezzel biztosítva a gyors hibaelhárítást és azt, hogy megbízóink a lehető legkevesebb ideig maradjanak szolgáltatás nélkül.
  •  a hosszabb élettartam biztosítása érdekében kávégépeinkhez 3 havonta ingyen vízkőtelenítést is biztosítunk.
Érdeklik a részletek?
Forduljon hozzánk bizalommal!

Caffé Szamila: minőségi kávé és modern technológia. ☕

Árukereső.hu