Részesülj az általad  ajánlott partner vásárlásából! TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

GYÓGY - HERBAL TEÁK

MODERN FORDÍTÁS A GYÓGYNÖVÉNYTEÁK VILÁGÁBA

H E R B A L

Az idők kezdetétől fogva számos ősi kultúra különböző jótékony hatásokat tulajdonított a növényeknek, Kínától Egyiptomig, Perutól Mezopotámiáig. Európában a gyakoribb használatuk a görögökhöz és a rómaiakhoz nyúlik vissza.

Napjainkban az infúziókat ínycsiklandó ízük és a jólét érzése miatt értékelik.

Szakértőink tanácsot adhatnak az egyes földrajzi területeken legjobban eladható gyógynövényteákról és a legújabb fogyasztói trendekről: infúziók reggelre vagy estére, kamillavirág tea, hárs tea vagy rozmaring tea...

Tűnjön ki versenytársai közül a legnagyobb választékú nagykereskedelmi infúziókkal

Katalógusunkban több mint 150 gyógynövényes infúzió található. Tea-, gyógynövény- és aroma-szakértőink a legjobb ízeket készítették el Önnek: citrus, papaya, vadbogyó, rozmaring, citrom, kakukkfű, vérnarancs, mangó, guava, ananász, bodzavirág és még sok más.

A gyógynövényteák jeges formában is élvezhetők

Tudta, hogy a gyógynövényteákat jegesen is élvezhetjük? Akár éjszaka a hűtőben lehűtve, akár jégkockákkal hűtve, megtartják minden ízüket és tulajdonságukat. A fagyasztóban jégkockatálcában vagy formában elhelyezve tökéletes kísérők a forró nyári napokon.

A kamilla, az infúziók csillaga

A kamilla az egyik leggyakrabban használt növény az infúziókban. Európában a leggyakoribb faj a Matricaria Chamomilla, vagyis a „valódi kamilla”, egy aromás évelő, amely illatos fehér virágokkal és sárga szívvel rendelkezik. Nagyon hasonlít a százszorszépekre.


Árukereső.hu