Részesülj az általad  ajánlott partner vásárlásából! TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

Musetti Cremissimo kávé ESE POD/ 150db/ doboz

Musetti Cremissimo kávé ESE POD/ 150db/ doboz
Musetti Cremissimo kávé ESE POD/ 150db/ doboz
Musetti Cremissimo kávé ESE POD/ 150db/ doboz
Raktáron
Várható kiszállítás: 1-3 munkanap

Kávékeverék intenzív és kiegyensúlyozott ízzel. Gazdag teste és nagyszerű krémessége jó kitartást ad az íznek, és teljes utóízzel burkolja be. Kiváló és kiegyensúlyozott aromák, a kakaó, csokoládé, mogyoró és a sütő-, péksütemény és meleg aromák között mozognak, amelyek élénk és kellemes ízt adnak, ugyanakkor határozottak és mélyek. Domináns ízvilág: kakaó, mogyoró.

17 017 Ft + ÁFA (br: 21 612 Ft)
Egységár: 113 Ft/db + ÁFA (br: 144 Ft/db)
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

A szarvasi kávéfőzőkhöz szokott kávéfogyasztó igencsak meglepődne, ha egy átlagos olasz kávézóban rendelne egy espressót. Nem is gondolnánk milyen szigorú elvárások szabják meg egy csésze igazi olasz espresso készítését: tökéletes minőségű babkávé, tamperolás ( a kávé tömörítése a kávékarban ), meghatározott szemcseméret, meghatározott mennyiségű darált kávé, 30 ml víz, a kávé lefőzése 9 bar nyomáson, 82 +/- 1 C – on történő kávéfőzés, 23-30 mp főzési idő, 40 C-ra előmelegített csészébe csordogáljon a frissen lefőtt kávé.

Jó hír, hogy barista (hivatásos kávékészítő) szaktudás nélkül, otthonunkban is készíthetünk gyorsan és egyszerűen jó minőségű olasz espresso kávét POD-os géppel.

Mi is az a POD? Ezelőtt nemhogy a szót nem hallottam, el sem tudtam képzelni a filterpapírba préselt, légmentesen záródó tasakokba csomagolt minőségi darált kávét. A standardizált espresso készítési folyamat alapján a POD filter tartalmazza azt a szemcseméretű, minőségű és mennyiségű kávét, amire szükségünk lesz. Innentől kezdve már csak egy POD gépre van szükségünk, ami rendelkezik a megfelelő hőmérséklet és nyomás beállítással, hogy egyszerűen elkészíthessük otthon is a minőségi, finom espresso kávénkat.

A POD-os filterek légmentes tasakokban vannak, így tovább eltarthatóak mint a babkávé, aminek aromáját a levegővel való érintkezés a hetek, hónapok elteltével nem igazán javítja.

POD géppel elkészíteni egy igazi espressot nem kihívás, ami még mellette szól az az, hogy nincs kávédarálás, zacctakarítás, a kávéfőző elemeinek elmosása, a felhasznált POD-ot elegánsan a szemetes felé lendítjük és ennyi.

Adatok
Gyártó
Musetti
Méretek
33x24x18 cm
Fogyasztható
A csomagoláson feltüntetett időpontig fogyasztható.
Különleges tárolási és/vagy felhasználási feltétel
Tárolja száraz, tiszta és jól szellőző helyen, napfénytől és hőtől védett helyen.
Tömeg
1,035 kg/#
Hasonló termékek
Árukereső.hu