Részesülj az általad  ajánlott partner vásárlásából! TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

Blog

Musetti Grand Cru

2022.06.14 12:18
Musetti Grand Cru

Musetti Grand Cru

Achille Musetti, a Musetti Kávépörkölő alapítójának emlékére megalkotott kávékeverék, mely a Musetti Pörkölő „zászlóshajója”.

90% arabica – 10% robusta összetételű kávé, három kontinens legjobb kávébabjának keveréke (hat Arabica és két robuszta).

arabica - robusta

Achille Musetti kedvenc szivarának illatát és zamatait kívánták a Musetti Grand Cru-ban feleleveníteni az alapító emlékére. Mint ahogy a szivaroknál is a Grand Cru minősítés jelzi a legkiválóbb és legkülönlegesebb terméket, úgy a Musetti Pörkölő szándéka is ez volt: a számukra legtökéletesebbet megalkotni. Különleges kávékeverék válogatott, pörkölt babkávéból.

A legkiválóbb arabica típusú kávék tökéletes harmóniája az afrikai kávétermő fennsíkokról, csokoládés utóízzel, ötvözve a vanília és a gyümölcsök frissességét.

kávé mátrix

Egyedülálló termék, melyben a Musetti cég nagyszerűen ötvözte a legkiválóbb espresso-t és a legkorszerűbb aromatartó csomagolást egy fém konzervben. A konzerves csomagolástechnikának köszönhetően a felhasználás során a babkávé nem érintkezik a levegő oxigénjével. Kiszerelés: 3 kg aromatartó konzervdoboz. Közvetlenül a kávédarálóhoz csatlakoztatható.

musetti kávé

ESE Pod méretben is kapható, melyben a Musetti cég nagyszerűen ötvözte a legkiválóbb espresso-t és a legkorszerűbb aromatartó csomagolást: az őrlemény nem érintkezik a levegő oxigénjével. Nettó súly 7g / pod.

musetti kávé

Valamint megkóstolhatja személyes Debrecenben, a MUSETTI MINTAKÁVÉZÓ, 4032 Debrecen, Füredi Kapu, Böszörményi út 68. C lépcsőház 7 címen.

musetti espresso

 

Árukereső.hu