Részesülj az általad  ajánlott partner vásárlásából! TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

Blog

A Midori Bio kávébab

2022.06.14 12:18
A Midori Bio kávébab

A Midori Bio kávébab

A Midori Bio kávébabjaink a termesztése során szándékosan nem használnak kémiai és szervetlen anyagokat, mely így egy 75% arabica – 25% robusta összetételű kávé, ami BIO minősítéssel bír: a termőterület nincs műtrágyázva, rovarirtózva, az ültetvény telepítéséhez nem irtottak ki erdőket.

arabica robusta grafikon a Midori Bio kávébabnál

Csak hagyományos módszerekkel termesztik a kávét, mint ahogy a 20. század közepéig. Ez valódi visszatérés a természethez, ezért nem használnak mesterséges vegyi anyagokat.

A felszín alatti vizekkel és tápanyagban gazdag talajjal gondozzák a növényeket. Állati és ásványi eredetű anyagokat használnak a káros rovarok, állatok és növények elleni védelemre. A termelők és a szakemberek tapasztalata, gondos gondozása és állandó figyelme alapvető fontosságú a kávébab tulajdonságainak és minőségének ellenőrzésében.

Édes és zamatos ízvilágú kávé enyhén savanykás utóízzel. Az alacsony koffeintartalomnak köszönhetően azok számára is tökéletes, akik kevésbé vágynak intenzív kávézásra.

Midiro Bio ízmátrix

Midiro Bio kávé Midiro Bio kávé

Midiro Bio kávé

Árukereső.hu