Részesülj az általad  ajánlott partner vásárlásából! TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

Bemutatkozás

ÜDVÖZÖLJÜK A CAFFÉ SZAMILA KFT. WEBOLDALÁN!

Az olasz MUSETTI kávépörkölő kávéinak és egyéb kávéházi termékeinek kizárólagos hazai forgalmazójaként kávézóknak, éttermeknek, szállodáknak szállítunk minőségi babkávét. A professzionális kiszolgálás részeként kávéfőző gépeket, darálókat, irodák és háztartások kávéellátására alkalmas minőségi kávégépeket, valamint kávéfőzéshez használatos kiegészítő kellékeket forgalmazunk nagykereskedők és fogyasztók részére egyaránt.

Kávéautomatás ellátásban munkahelyek, irodák és közintézmények számára biztosítunk kávét, valamint hideg- és meleg védőitalt. Kávéautomata üzemeltetők részére instant- és babkávét, kakaót, cappuccino-t és egyéb kávéautomatás alapanyagokat, kiegészítőket értékesítünk.

2012 őszén nyitottuk meg a Musetti kávé és tea szaküzletünket Debrecenben a Füredi Kapuban, ahol hiteles forrásból kóstolhatja meg a Musetti kávéból készült kávéitalokat és kávékülönlegességeket. Debreceni szakszervizünkben a kávégépek, automaták, darálók teljes körű, garanciás javítását, felújítását vállaljuk.

Bízunk benne, hogy Önöket is ügyfeleink és vendégeink között üdvözölhetjük!

Caffé Szamila Kft.

Szamila

Árukereső.hu