Részesülj az általad  ajánlott partner vásárlásából! TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

OOLONG TEÁK

A LEGJOBB OOLONG TEA FINOMSÁGA

Oolong tea: Történelem és eredet

A legenda szerint egy Camellia Sinensis teát szedő gazda meglátott egy szarvast a kertjében. A szarvas elűzése érdekében üldözőbe vette az állatot, és elfelejtette a frissen szedett leveleket. Másnap reggel észrevette, hogy a feledésbe merült tea levelei megváltoztak, és kellemes aromát árasztottak. Kipróbálta a levelek áztatását, és így született meg az Oolong tea.

Oolong, egy rejtélyes tea

Az Oolong tea titka az összetett oxidációs folyamatban rejlik. Az ízek gazdagságát nagyrészt a tea szakértő képessége és tudása határozza meg, aki irányítja az oxidáció mértékét és folyamatát, amíg a tea tökéletessé nem válik. Ennek köszönhetően prémium Oolong teáinkat a legigényesebb teakedvelők is nagyra értékelik, és tejjel is fogyaszthatóak.

Oolong vagy kék tea?

A kék tea név a levelek kékes színére utal, amikor elkészítik őket, és nem az infúzió színére, ahogy azt néhányan elképzelik. Más teáktól eltérően a leveleket akkor szedik, amikor már érettebbek, egészen a tea növény "negyedik leveléig". Az oxidációs folyamat megakadályozása érdekében vákuumcsomagolják őket a származási országban, így alakul ki a jellegzetes kék szín.

Oolong teakeverékek nagykereskedője

Az Alveus által készített Oolong teakeverékek valódi ínyenc élvezetek. Összetevőik minőségük és finomságuk, valamint a kombinációk harmóniája révén tűnnek ki. Egész gyümölcsdarabokkal dúsított Oolong teakeverékeink igazi élvezetet nyújtanak az ízlelőbimbóknak és a szemnek egyaránt.

Minden évben több mint 3000 ügyfél bízik bennünk, köztük néhány nagy teaház is. Számos teaüzletet támogatunk saját márkájuk, készleteik és saját tea receptjeik kialakításában.

Minden ORGANIC teakeverékünket kézzel készítjük el, kiváló bio összetevőkkel és finom ízekkel, kifejezetten számukra. Minden nagykereskedelmi bio aromás teánk megfelel a 2022-es európai szabályozásoknak.


Árukereső.hu